Badania Laboratoryjne:

Certyfikat akredytacji   |   Zakres akredytacji

  • Mikrobiologiczne

  • Mięso i przetwory mięsne

  • Wyroby garmażeryjne

  • Ryby i przetwory rybne

  • Przetwory owocowo-warzywne

  • Koncentraty spożywcze

  • Zioła i przyprawy

  • Napoje alkoholowe i bezalkoholowe

  • Woda do spożycia przez ludzi

  • Pasza

  • Wymazy z tusz zwierząt rzeźnych i tuszek drobiu

  • Próbki środwiskowe z obszarów produkcji żywności i obrotu żywnością

  • Chemiczne

  • Mięso i przetwory mięsne

  • Wyroby garmażeryjne

  • Ryby, przetwory rybne

  • Wyroby, półprodukty ciastkarskie

  • Koncentraty spożywcze

  • Mleko

  • Pieczywo

  • Woda do spożycia przez ludzi

  • Pasza

  • Wartość odżywcza (Big 8)

  • Tłuszcze roślinne i zwierzęce

  • Pozostałe:

  • Aktywność wody

  • Określenie udziału składników - preparacja wagowa

  • Oznaczenie zawartości O2 i CO2 w opakowaniach

  • Ocena organoleptyczna

  • GMO - organizmy modyfikowane genetycznie *

  • Dioksyny *

  • Pestycydy *

  • Metale ciężkie *

  • Witaminy *

  • Mikotoksyny *

  • Nitrofurany *

  • Promieniotwórczość *

  • * - zewnętrzny dostawca badań